logo
Wat ik zie

Wie ben ik

Hoi, ik ben Ingrid Wilson.

Welkom op mijn site. Best wel stoer vind ik!
Sinds anderhalf jaar ben ik actief als enthousiast hobbyfotograaf. Alhoewel, eigenlijk ben ik al jaren bezig met fotografie. Al bleef dit tot nu toe bij actief vakantiefoto’s maken. Sinds een jaar heb ik een spiegelreflexcamera gekocht (Canon 600D). Dit stimuleert wel om actief aan de slag te gaan. Deze site heb ik gemaakt omdat ik het zonde vind als mijn foto’s alleen maar in een mapje opgeborgen zitten.

Mijn interesse in de fotografie ligt vooral bij het momentjes pakken onderweg. Ik noem het dan ook onderwegfotografie. Het liefst van plekjes waarin je in eerste instantie geen foto ziet.
Ook het nabewerken (Adobe Lightroom/PaintShop Pro) vind ik leuk om te doen. Mijn nieuwe uitdaging nu is om met Photoshop aan de slag te gaan. Eigenlijk geeft fotograferen voor mij drie genietmomenten. Allereerst natuurlijk de kick van het maken, dan de kick van het bekijken en tot slot het nabewerken.

Op deze site wil ik een blog gaan bijhouden waarin ik schrijf over de ontwikkelingen en belevenissen die ik meemaak.
O ja, van mijn foto’s maak ik ansichtkaarten. Thuis heb ik een rekje hangen waar ik ze in laat zien. Daarnaast vind ik het leuk om mijn eigen kaarten op te sturen.

Kortom, veel kijkplezier!

Groet, Ingrid