logo
Wat ik zie

Blog

Terschelling 2013

3 years, 10 months ago Uncategorized 0

In november een week naar Terschelling geweest. Heerlijk genoten van lange strandwandelingen, fietstochten door de duinen en natuurlijk fotograferen. Om het resultaat te zien, klik op de onderstaande foto om alle foto’s te bekijken.

experimenteren in het bos

3 years, 10 months ago Uncategorized 0

De herfst inspireert mij ieder jaar weer om het bos in te trekken en te fotograferen. Dit jaar wat geƫxperimenteerd met beweging in het beeld brengen. Hieronder het resultaat.

Wandeling Utrechtse heuvelrug

3 years, 11 months ago Uncategorized 0

November 2013. Heerlijke wandeling gemaakt in de Utrechtse heuvelrug. Startpunt was Veenendaal. Eind van de middag was de lucht prachtig, wat mooie plaatjes opleverde.

IJmuiden

4 years, 3 months ago Uncategorized 0

Donderdag 11 juli een dagje naar IJmuiden geweest. Het strand van IJmuiden kenmerkt zich door de lange pier, en verder de combinatie van strand met industrie, welke ik in onderstaande foto’s getracht heb vast te leggen.

Botanische tuin mei 2013

4 years, 5 months ago Uncategorized 0

De lente is ook alle flora en fauna die weer tot leven komt. Voor mij HET seizoen om m’n macro lens weer te voorschijn te halen. Een bezoek aan de botanische tuin kon dan ook niet ontbreken. Meer foto’s zijn te zien onder kopje ‘Macro’.

Koninginnedag 2013

4 years, 5 months ago Uncategorized 0

30 april 2013, een gedenkwaardige dag…… Getooid met camera naar Amsterdam. Helaas onze nieuwe koning niet gezien, maar wel veel foto’s kunnen maken. Tele objectief kwam vandaag goed van pas, en noodzakelijk om de koningshuizen dichtbij vast te leggen. Meer foto’s zijn te vinden onder: ‘overal en nergens’.

Amsterdam

4 years, 5 months ago Uncategorized 0

Soms heb je van die maanden, dat je hobby even op de achtergrond raakt. De eerste maanden van 2013 was dit bij mij het geval. Op een dagje Amsterdam na weinig gefotografeerd. Druk met van alles en nog wat, en aan inspiratie ontbrak het me even. Hopelijk gaat de lente weer wat meer mooie plaatjes opleveren…….

Ameland

4 years, 10 months ago Uncategorized 1

Van 19 t/m 25 november ben ik een week naar Ameland geweest. Voor het eerst echt alleen op reis, alleen maar uiteraard wel in gezelschap van mijn camera. November is een donkere periode, deze week was er veel bewolking, grauwe luchten, weinig zon, kortom een uitdaging om te fotograferen. Veel foto’s zijn gemaakt met mijn 50 mm lens. Een ideale lens voor als het licht iets minder is. Ook een fijne lens om lichtbepakt op pad te gaan. November is [...]

Scott Kelby world wide photo walk

4 years, 12 months ago Uncategorized 0

Op zaterdag 13 oktober 2012 heb ik meegedaan met de Schott Kelby photo walk in Utrecht. Over de gehele wereld lopen er zo’n 32.000 mensen met deze wandeling mee. Een echte belevenis dus. Scott Kelby is voor mij vooral bekend van de heldere uitleg in zijn duidelijke, inspirerende Lightroom boek. In Utrecht waren we met 24 mensen. Allemaal bepakt met camera’s op pad. Bijzonder was de verscheidenheid aan apparatuur. Zo waren er twee fotografen die nog met analoge camera met [...]

Paddestoelen

5 years ago Uncategorized 0

De herfst is aangebroken, dus ook het seizoen van de paddestoelen. Ik heb er naar uitgekeken! De zomer is heerlijk, maar het licht is fel en geeft harde schaduwen. Wat dat betreft biedt de herfst meer mogelijkheden voor het maken van mooie foto’s. Nu ik mijn macro lens heb, gaat er echt een wereld voor me open. Wat ik vooral leuk vind hierbij is het spelen met licht. Een zo mooi mogelijk bokeh proberen te maken. Op de foto hieronder [...]